Skip to content
lichtjesavond_rabo_1920.fw_-1024x146

Koop uw ticket en steun het goede doel!

LET OP: Vaarbewijzen/Deelnamebewijzen en Tickets voor de rondvaartboot zijn alleen nog te koop (met PIN) op:

Zaterdag 31 augustus 9.00-12.00 uur in De TelefooNCentrale, Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar

Zaterdag 31 augustus 13.00 - 17.00 uur in de Turfhaven bij de stand van de Lions

Het goede doel dit jaar is Stichting Help Elkander. Zij verzorgen vakanties voor kinderen van gezinnen die hier zelf de financiële middelen niet voor hebben. Kijk voor meer informatie op de website van Help Elkander.

Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter, dan ben je altijd op de hoogte. En meld je aan voor onze nieuwsbrief voor updates per e-mail.

Programma
Voor aanvangstijden en reglementen voor deelname kunt u terecht op onze pagina met het programma.

 • Deelnemen aan Lichtjesavond 2019? Dat kan!

  Bestel hier uw kaarten en blijf via onze socials en nieuwsbrief op de hoogte van het
  laatste nieuws over deze speciale editie van dit prachtige evenement.

  LET OP: Tickets voor de rondvaartboot of vaarbewijs voor eigen boot zijn alleen zaterdag 31/08 vanaf 13.00 uur nog met PIN te koop in onze stand aan in de Turfhaven. Wie eerst komt, eerst maalt.
 • Vaarbewijs

  LET OP: Het is alleen nog mogelijk tickets voor een eigen boot via deze site te kopen. Dus heb je een open boot die onder de laagste brug van Alkmaar door kan varen? Bestel dan een 'vaarbewijs per boot' en sluit je aan bij het mooiste grachtenevenement van Alkmaar!
 • VIP Vaarbewijs

  Heb je geen eigen boot maar wil je meevaren in een van de VIP rondvaartboten? Bestel dan een per persoon een VIP vaarbewijs en sluit je aan bij het mooiste grachtenevenement van Alkmaar. Op de boot wordt een klein hapje met drankje geserveerd.
 • VIP arrangement

  LET OP: NOG ENKELE PLEKKEN! Start de avond met een heerlijk diner op de Turfmarkt en beleef de gehele route van Lichtjesavond 2019 op onze gezellige VIP rondvaartboten, inclusief hapje & drankje.
 • Uw gegevens

 • alle prijzen zijn inclusief btw