Skip to content

Sponsoren Lichtjesavond Alkmaar & Lions Alkmaar maken het mogelijk

Dankzij T&G Bouwcombinatie (Tervoort Egmond en Van der Gragt Assendelft), de Rabobank, Lions Alkmaar, de overige sponsoren en fans van Lichtjesavond is het mogelijk geworden om voor Klas op Wielen een geheel nieuwe pui te plaatsen. Hierdoor kunnen de kinderen gemakkelijk naar buiten.
Voorheen was dit niet mogelijk door de rolstoelen waarin de kinderen zitten. Door de deuren is de tuin ook meer bij het klaslokaal betrokken.
Tevens is de tuin aangepakt waardoor de kinderen fijn kunnen zitten en spelen.

Klas op Wielen
Het de opbrengst van afgelopen Lichtjesavond Alkmaar heeft Lionsclub Alkmaar de Stichting Klas op Wielen kunnen steunen. Deze stichting brengt iedere dag kinderen met en zonder meervoudige handicap bij elkaar. Het zorgt ervoor dat ze samen leren spelen en ontwikkelen. Ervaring leert dat alle kinderen daar enorm veel profijt en plezier van hebben. Kijk voor meer informatie op www.klasopwielenalkmaar.nl

Lichtjesavond Alkmaar 2017
Lionsclub Alkmaar organiseert op 2 september 2017 voor de vierde keer de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar. Een fantastisch jaarlijks terugkerend evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Lionsclub Alkmaar
De Lionsclub Alkmaar heeft als doel de maatschappij te dienen, internationaal maar ook in de regio. Vanuit deze gedachte is er een goed doel gekoppeld aan de Lichtjesavond Alkmaar. In 2014 was dit Waterscouting Marco Polo Alkmaar. Afgelopen jaar, in 2015, was dit Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar. Deze editie was het dus het goede doel Klas op Wielen.

Voor meer informatie over dit persbericht, neem contact op met Ilse Ketzer (Lionsclub Alkmaar), 06-27405128 / ilse@decombinatie.com