Lionsclub Alkmaar organiseert op 3 september 2016 voor de derde keer de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar. We starten de avond om 19.30 uur met een spetterend optreden van Kim de Boer in de Turfhaven! Daarna start je met de route die vaart door de historische binnenstad met de prachtige grachten, monumentale panden en nostalgische bruggen. Een fantastische manier om met je vrienden, zakelijke relaties of medewerkers te genieten van dit jaarlijks terugkerende evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat.

Meedoen en een bijdrage leveren aan de Lichtjesavond? Dat kan op verschillende manieren!

Direct meevaren
Heb je een open boot die onder de laagste brug door kan? Vaar dan mee. Koop binnenkort een deelnamebewijs en ondersteun daarmee de organisatie en het goede doel.

Meedoen als sponsor
Als sponsor kunt u een pakket afnemen waarin een aantal plaatsen in de rondvaartboten is inbegrepen. Er zijn diverse mogelijkheden om gasten uit te nodigen en te voorzien van een hapje en een drankje voor, tijdens en na het evenement. Uiteraard wordt u ook als sponsor vermeld op de diverse aankondigingen en de informatie rond het evenement.

Meedoen als Alkmaarder of bewoner langs de grachten
Alle bewoners langs de vaarroute wordt gevraagd om mee te doen aan het evenement door de grachten, boten en de huizen te verlichten. Ook al heb je geen boot, dan nog zal het in de Alkmaarse binnenstad gezellig en sfeervol zijn en ben je van harte uitgenodigd om te kijken.

Meedoen als artiest
Wij willen zoveel mogelijk sfeer langs de grachten. Wil je je kunsten vertonen voor een groot publiek, neem dan contact met ons op. Wij zorgen dan voor een mooi plekje langs de route.

Rivers Alkmaar
Restaurant Vito
Summum Woman
Alkmaarse Kanovereniging Odysseus & Alkmaar Dragons
Reddingsbrigade